Beverwijk 0251-254161 I Uitgeest 0251-750655 info@smc-ijmond.nl
manueltherapie

McKenzie therapie

McKenzie therapie: hoe kan dit u verder helpen

Heeft u pijn in de onderrug, bijvoorbeeld door een hernia?

McKenzie Therapie kan een effectieve en veilige behandelingsoptie zijn. Bij SMC IJmond staan onze ervaren therapeuten klaar om u te begeleiden en ondersteunen op uw weg naar herstel en een betere gezondheid.

Bij SMC IJmond zijn we toegewijd aan het bieden van geavanceerde en effectieve therapieën om onze patiënten te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken. McKenzie Therapie is een benadering die zich richt op het verminderen van pijn en het verbeteren van de functie van het bewegingsapparaat door middel van actieve oefeningen en zelfmanagementtechnieken.

 

Bewegingsapparaat

Onze gecertificeerde McKenzie fysiotherapeuten zijn opgeleid om alle gebieden van het bewegingsapparaat te beoordelen en diagnosticeren. Zodat u zich weer goed kunt voelt en soepel kunt bewegen.

Een van de unieke aspecten van McKenzie Therapie is de nadruk op zelfmanagement. Patiënten leren hoe ze hun symptomen thuis kunnen beheren door middel van specifieke oefeningen en houdingsadviezen. Dit stelt hen in staat om actief deel te nemen aan hun herstelproces en hun klachten op lange termijn te verminderen.

 

De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van hoe u verzekerd bent. Zie ook tarieven.