Beverwijk 0251-254161 I Uitgeest 0251-750655 info@smc-ijmond.nl
Fitnesszaal

Fysiotherapie

Bij SMC IJmond zijn we gepassioneerd door het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van onze patiënten. Als toonaangevende fysiotherapiepraktijk in de regio staan we bekend om onze hoogwaardige zorg, persoonlijke aandacht en effectieve behandelmethoden.

Met vestigingen in Beverwijk en Uitgeest, is er voor iedereen; jong en oud, sporter en niet-sporter, voor iedereen die op een actieve manier wil herstellen, met langdurig resultaat.

Ons deskundige team heeft ruime ervaring in het behandelen en begeleiden van mensen met orthopedische klachten waaronder rug-, nek-, schouder-, knie-, heup-, enkel- en voetklachten. Wij helpen ook mensen met chronische klachten zoals COPDhartfalenclaudicatio intermittens en oncologieklachten, en nog veel meer, om aan de unieke behoeft van de client te voldoen.

Als u voor het eerst bij ons komt, onderzoeken we waar uw klachten precies vandaan komen. Vervolgens werken we gericht aan uw herstel met een op maat gerichte behandeling.

Onze praktijk is uitgerust met moderne faciliteiten en geavanceerde apparatuur om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg ontvangt. Ons team blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de fysiotherapie en volgt regelmatig bijscholing om ervoor te zorgen dat we altijd de meest effectieve en innovatieve behandelingen aanbieden.

Samenwerkingen

SMC IJmond werkt samen met specialisten zoals psychologen, diëtisten en kennisinstellingen. Hierdoor bundelen we onze kennis en ervaring. En kunnen we u nog beter helpen. Bij SMC IJmond streven we ernaar om een ondersteunende en gastvrije omgeving te bieden waarin u zich op uw gemak voelt en uw gezondheidsdoelen kunt bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen gezond te worden en beter te blijven!

 

trainen in zaal