Beverwijk 0251-254161 I Uitgeest 0251-750655 info@smc-ijmond.nl

Fysiotherapie

SMC IJmond, met vestigingen in Beverwijk en Uitgeest, is er voor iedereen: jong en oud, sporter en niet-sporter. Voor iedereen die op een actieve manier wil herstellen, met langdurig resultaat.

Ons deskundige team heeft ruime ervaring in het behandelen en begeleiden van mensen met orthopedische klachten waaronder rug-, nek-, schouder-, knie-, heup-, enkel- en voetklachten. Wij helpen ook mensen met chronische klachten zoals COPD, hartfalen, claudicatio intermittens en oncologieklachten. Met fysiotherapie helpen we u van uw klachten af. En met onze specialisaties kunnen we u gericht helpen.

Als u voor het eerst bij ons komt, onderzoeken we waar uw klachten precies vandaan komen. Vervolgens werken we gericht aan uw herstel met een op maat gerichte behandeling.

Aanpak

Heeft u een sportblessure opgelopen? Pijn in uw rug door een verkeerde houding?

Als u voor het eerst bij ons komt, onderzoeken we waar uw klachten precies vandaan komen. Vervolgens werken we gericht aan uw herstel. 

Samenwerkingen

SMC IJmond werkt samen met specialisten zoals psychologen, diëtisten en kennisinstellingen. Hierdoor bundelen we onze kennis en ervaring. En kunnen we u nog beter helpen.