Beverwijk 0251-254161 I Uitgeest 0251-750655 info@smc-ijmond.nl
Fitnesszaal

Wat doen we


Binnen SMC IJmond is onze toewijding aan fysiotherapie, medische fitness en werk en gezondheid. We geloven in het aanpakken van de bron van problemen en het bevorderen van algeheel welzijn door middel van op maat gemaakte programma’s en zorg op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten
.

Fysiotherapie

Fysiotherapie vormt de kern van onze praktijk. Ons team van hooggekwalificeerde fysiotherapeuten staat klaar om een breed scala aan aandoeningen en letsels te behandelen, variërend van sportblessures tot chronische pijn. Door middel van grondige evaluaties en evidence-based behandelmethoden streven we ernaar om onze patiënten te helpen herstellen, hun mobiliteit te verbeteren en terug te keren naar een actieve levensstijl.

Medisch fitness


Naast fysiotherapie bieden we ook medische fitnessprogramma’s aan. Deze programma’s zijn ontworpen om individuen te begeleiden bij het opbouwen van kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen onder begeleiding van onze experts. Of het nu gaat om revalidatie na een blessure of om algemene fitheid te verbeteren, ons doel is om mensen te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken op een veilige en effectieve manier.

Werk en gezondheid


Werk en gezondheid zijn nauw met elkaar verbonden, daarom bieden we binnen SMC IJmond ook diensten aan die gericht zijn op het bevorderen van een gezonde en productieve werkomgeving. Dit omvat ergonomische evaluaties, advies over werkplekinstelling en programma’s om u zo fit mogelijk aan het werk te krijgen. Door te streven naar optimale arbeidsomstandigheden streven we ernaar om het welzijn van werknemers te verbeteren en het risico op werk gerelateerde blessures te verminderen.

Aan de slag!


Bij SMC IJmond zijn we vastbesloten om onze patiënten en klanten te ondersteunen op hun reis naar een betere gezondheid en welzijn. Met een focus op deskundige zorg, gepersonaliseerde programma’s en een holistische benadering streven we ernaar om positieve veranderingen te bewerkstelligen die een leven lang meegaan.

Gezond worden, beter blijven is ons motto!