Wij bieden naast de reguliere fysiotherapie, medisch fitness aan. Dit programma is geschikt voor iedereen die onder begeleiding van een fysiotherapeut wil werken aan zijn of haar persoonlijke  belastbaarheidsdoelen.  Het verbeteren van de kracht en het uithoudingsvermogen staan centraal.  Na het beëindigen van de fysiotherapie behandelingen kunt u op deze manier toch door trainen. Het is eveneens mogelijk om een trainingsprogramma te starten indien u niet (eerder) in behandeling bent (geweest). In dat geval dient u eerst een afspraak te maken voor een intake, waarbij gekeken zal worden naar de door u gestelde wensen en uw conditie wordt gemeten.

Voor iedere deelnemer aan de medisch fitness wordt er een oefenprogramma op maat opgesteld met duidelijke doelen. De trainingen staan onder leiding van een fysiotherapeut. Speciale aandacht wordt gegeven aan ouderen. Zo hebben we bijvoorbeeld een 55+ Senioren Fit Programma.

Kosten

De kosten van Medische Fitness (MF) zijn voor eigen rekening. Bij sommige bedrijven worden de kosten gedeeltelijk vergoed. U kunt bij ons verschillende abonnementen nemen. Zo hebben wij een speciaal tarief voor 55+. Een intake is verplicht, deze bestaat uit een Preventief Onderzoek, opstellen en uitleg van het aanvangsschema en het leren omgaan met de apparatuur. Wanneer u eerst een fysiotherapeutisch traject heeft gevolgd en u verkregen belastbaarheid wil bijhouden, kunt u daarna meteen instromen in de Medisch Fitness of Sport Medisch Bewegen programma’s.

Voor de actuele tarieven kunt u terecht bij de balie van ons centrum.