Fitnesszaal

Fysiotherapie

Zoekt u fysiotherapie in Beverwijk?

SMC IJmond, met vestigingen in Beverwijk en Uitgeest, is er voor iedereen: jong en oud, sporter en niet-sporter. Voor iedereen die op een actieve manier wil herstellen, met langdurig resultaat.

Ons deskundige team heeft ruime ervaring in het behandelen en begeleiden van mensen met orthopedische klachten waaronder rug-, schouder-, knie-, heup-, enkel- en voetklachten. Met fysiotherapie helpen we u van uw klachten af. En met onze specialisaties kunnen we u gericht helpen.

Aanpak

Als u voor het eerst bij ons komt, onderzoeken we waar uw klachten precies vandaan komen. Vervolgens werken we gericht aan uw herstel. 

We bieden hulp bij chronische of medische aandoeningen zoals hartfalen, COPDClaudicatio Intermittens (etalagebenen), oedeem en valproblemen. Fysiotherapie kan ook een onderdeel zijn bij de behandeling van oncologie, zie oncologie-fysiotherapie

Samenwerkingen

SMC IJmond werkt samen met specialisten zoals psychologen, diëtisten en kennisinstellingen. Hierdoor bundelen we onze kennis en ervaring, en kunnen we u nog beter helpen.

Locatie in Beverwijk 

Hoflanderweg 83
1945 ZD Beverwijk
T. 0251-254161
E-mail: info@smc-ijmond.nl