Beverwijk 0251-254161 I Uitgeest 0251-750655 info@smc-ijmond.nl

Klantverhalen

Vanwege een blessure en operatie aan mijn knie kreeg ik een doorverwijzing naar SMC IJmond. In 1996 begon mijn therapie en ik ben daarna blijven oefenen bij de praktijk.

In 2007 kreeg ik een dienstongeval en door goede begeleiding door de fysiotherapeuten is alles goed gekomen.

Helaas kreeg ik in 2019 een hernia. Doordat ik al medisch fitness deed bij SMC IJmond kon ik snel terecht voor onderzoek.

Met de juiste oefeningen erbij is een operatie tot op heden niet nodig. Zeer tevreden over de therapeuten, de behandelwijze en de oefeningen!

Mevr. M. Broers

Sinds 1996 cliënt bij SMC IJmond

Een praktijk met mooie apparatuur en vriendelijke therapeuten.

Zelf liep ik bij Ikram met een rug/been blessure. Door onder meer oefeningen die specifiek op voetbal afgestemd waren was ik sneller dan verwacht weer wedstrijdfit.

Zeer tevreden!

Nick Bouwmeester

23 jaar

In 2011 ben ik vanwege een hardnekkige liesblessure terecht gekomen bij SMC-IJmond, onder begeleiding van Ton Pronk.

Waar ik bij andere fysiotherapeuten vooral de symptomen bestreed, ben ik onder begeleiding bij SMC IJmond weer snel 100% fit geworden.Sinds dat moment ben ik nooit meer weg gegaan.

Ik ben gaan beseffen dat ik mijn lichaam moest onderhouden, ook vanuit een preventief oogpunt. Hierin heeft SMC IJmond mij altijd perfect begeleid.

Als ik hen nodig had, maakte ze altijd tijd voor me vrij. Op die manier heb ik 9 jaar succesvol kunnen functioneren in de top van het amateurvoetbal bij Odin ’59. Tot vandaag ben ik blij dat ik in 2011 de stap naar SMC heb gemaakt.

Milo Cremers

Sinds 2011 cliënt bij SMC IJmond